Меню
ЧЕТВЕР29 травня 2025 року |
Вихід страви (грам) |
Алергени | |||
1-3 років |
3-4 років |
4-6(7) |
|||
СНІДАНОК |
Рататуй із запечених овочів |
54 |
54 |
67 |
|
Каша вівсяна | 83 | 88 | 101 | Г,ЗП,МП,Л | |
Куряче філе запечене з морквою | 52 | 52 | 71 | ||
Хліб цільнозерновий житній Сік |
30 126 |
30 126 |
30 188 |
Г,ЗП
|
|
ОБІД |
Запечені овочі по-карпатськи | 83 | 83 | 111 |
|
Суп гречаний | 151 | 151 | 199 | ЗП | |
Каша булгур | 102 | 102 | 123 | Г,ЗП,МП,Л | |
Шніцель м'ясний | 60 | 60 | 83 | Г,ЗП | |
Хліб цільнозерновий житній | 30 | 30 | 30 | Г,ЗП | |
Компот із смородини | 111 | 117 | 142 | ||
Апельсини | 40 | 40 | 60 | ||
ВЕЧЕРЯ | Сирники з сухофруктами | 88 | 92 | 120 | Л,Г,Я,МП,ЗП |
Соус сметанний | 41 | 41 | 56 | Л,МП | |
Йогурт | 99 | 99 | 123 | Л,МП |
АЛЕРГЕНИ: Г - глютен або його сліди; Л - лактоза; МП - молочні продукти; ЗП - злакові продукти; Я - яйця; Р - риба; Ф - фруктоза; ГЦ - гірчиця; А - арахіс; СБ - соєві боби;
К - кунжут; ЛП - люпин; М - молюски; РП - ракоподібні; С - селера.