Меню

П*ЯТНИЦЯ

05 вересня 2025 року

  Вихід страви (грам)

  Алергени

1-3 років

3-4 років

4-6(7)

 

СНІДАНОК

Рис відварний з цвітною капустою 100 100

123

Я,Л,ЗП,МП
  Тефтеля рибна 52/20 52/20 63/28 Г,Р,ЗП
  Персик 42 42 55  
  Чай 150 150 180  
  Хліб цільнозерновий пшеничний 29 29 29 ЗП,Г
ОБІД Кабачки тушковані 59 58 67  
  Суп по-селянськи з зеленим горошком 152 152 204  
  Банош по-гуцульськи з твердим сиром 135/7 135/7 153/10 Л,МП,ЗП
  Ковбаски м*ясні з яловичини 68 68 76 ЗП,Г,Я
  Хліб цільнозерновий пшеничний 29 29 29 ЗП,Г
  Напій сливовий 148 156 192  
ВЕЧЕРЯ Запечені овочі з капустою 118 118 118 Л,Я,Г,МП,ЗП
  Деруни з морквою та цибулею 111 111 127 Я,Г,ЗП
  Какао 143 157 169 Л,МП

АЛЕРГЕНИ: Г - глютен або його сліди; Л - лактоза; МП - молочні продукти; ЗП - злакові продукти; Я - яйця; Р - риба; Ф - фруктоза; ГЦ - гірчиця; А - арахіс; СБ - соєві боби;

К - кунжут; ЛП - люпин; М - молюски; РП - ракоподібні; С - селера.