Меню

СЕРЕДА

26 лютого 2025 року

  Вихід страви (грам)

  Алергени

1-3 років

3-4 років

4-6(7)

 

СНІДАНОК

Суфле рибне

53

53

77

ЗП,МП,Я,Р,Л,Г
  Каша пшоняна з цибулею 90 90 115 ЗП,Г,МП,Л
  Чай трав*яний 150 150 180  
  Хліб цільнозерновий житній 30 30 30 Г,ЗП

ОБІД

Суп  рисовий зі сметаною 180/5 180/5

205/7

МП,Л,ЗП

  Салат з пекінської капусти та кукурудзи 45 45 65  
  Каша кукурудзяна розсипчаста 90 90 113 Л,МП,ЗП
  Мафіни з овочами та твердим сиром 66 66 88 Г,Я,ЗП,МП,Л
  Хліб цільнозерновий житній 30 30 30 ЗП,Г
  Лимонний напій 110 115 140  
  Мандарини 35 35 35  
ВЕЧЕРЯ Буряк тушкований в сметанному соусі

57

57 75 Л,МП,ЗП,Г
  Омлет з твердим сиром 54 54 54 Л,МП,Я
  Каша вівсяна 80 80 100 Г,Л,МП,ЗП
  Компот із смородини 110 115 150  
  Яблука 30 30 40  

АЛЕРГЕНИ: Г - глютен або його сліди; Л - лактоза; МП - молочні продукти; ЗП - злакові продукти; Я - яйця; Р - риба; Ф - фруктоза; ГЦ - гірчиця; А - арахіс; СБ - соєві боби;

К - кунжут; ЛП - люпин; М - молюски; РП - ракоподібні; С - селера.