Меню
П*ЯТНИЦЯ05 вересня 2025 року |
Вихід страви (грам) |
Алергени | |||
1-3 років |
3-4 років |
4-6(7) |
|||
СНІДАНОК |
Рис відварний з цвітною капустою | 100 | 100 |
123 |
Я,Л,ЗП,МП |
Тефтеля рибна | 52/20 | 52/20 | 63/28 | Г,Р,ЗП | |
Персик | 42 | 42 | 55 | ||
Чай | 150 | 150 | 180 | ||
Хліб цільнозерновий пшеничний | 29 | 29 | 29 | ЗП,Г | |
ОБІД | Кабачки тушковані | 59 | 58 | 67 | |
Суп по-селянськи з зеленим горошком | 152 | 152 | 204 | ||
Банош по-гуцульськи з твердим сиром | 135/7 | 135/7 | 153/10 | Л,МП,ЗП | |
Ковбаски м*ясні з яловичини | 68 | 68 | 76 | ЗП,Г,Я | |
Хліб цільнозерновий пшеничний | 29 | 29 | 29 | ЗП,Г | |
Напій сливовий | 148 | 156 | 192 | ||
ВЕЧЕРЯ | Запечені овочі з капустою | 118 | 118 | 118 | Л,Я,Г,МП,ЗП |
Деруни з морквою та цибулею | 111 | 111 | 127 | Я,Г,ЗП | |
Какао | 143 | 157 | 169 | Л,МП |
АЛЕРГЕНИ: Г - глютен або його сліди; Л - лактоза; МП - молочні продукти; ЗП - злакові продукти; Я - яйця; Р - риба; Ф - фруктоза; ГЦ - гірчиця; А - арахіс; СБ - соєві боби;
К - кунжут; ЛП - люпин; М - молюски; РП - ракоподібні; С - селера.