Меню
СЕРЕДА26 лютого 2025 року |
Вихід страви (грам) |
Алергени | |||
1-3 років |
3-4 років |
4-6(7) |
|||
СНІДАНОК |
Суфле рибне |
53 |
53 |
77 |
ЗП,МП,Я,Р,Л,Г |
Каша пшоняна з цибулею | 90 | 90 | 115 | ЗП,Г,МП,Л | |
Чай трав*яний | 150 | 150 | 180 | ||
Хліб цільнозерновий житній | 30 | 30 | 30 | Г,ЗП | |
ОБІД |
Суп рисовий зі сметаною | 180/5 | 180/5 |
205/7 |
МП,Л,ЗП |
Салат з пекінської капусти та кукурудзи | 45 | 45 | 65 | ||
Каша кукурудзяна розсипчаста | 90 | 90 | 113 | Л,МП,ЗП | |
Мафіни з овочами та твердим сиром | 66 | 66 | 88 | Г,Я,ЗП,МП,Л | |
Хліб цільнозерновий житній | 30 | 30 | 30 | ЗП,Г | |
Лимонний напій | 110 | 115 | 140 | ||
Мандарини | 35 | 35 | 35 | ||
ВЕЧЕРЯ | Буряк тушкований в сметанному соусі |
57 |
57 | 75 | Л,МП,ЗП,Г |
Омлет з твердим сиром | 54 | 54 | 54 | Л,МП,Я | |
Каша вівсяна | 80 | 80 | 100 | Г,Л,МП,ЗП | |
Компот із смородини | 110 | 115 | 150 | ||
Яблука | 30 | 30 | 40 |
АЛЕРГЕНИ: Г - глютен або його сліди; Л - лактоза; МП - молочні продукти; ЗП - злакові продукти; Я - яйця; Р - риба; Ф - фруктоза; ГЦ - гірчиця; А - арахіс; СБ - соєві боби;
К - кунжут; ЛП - люпин; М - молюски; РП - ракоподібні; С - селера.