Меню

ЧЕТВЕР

29 травня 2025 року

  Вихід страви (грам)

  Алергени

1-3 років

3-4 років

4-6(7)

 

СНІДАНОК

Рататуй із запечених овочів

54

54

67

 
  Каша вівсяна 83 88 101 Г,ЗП,МП,Л
  Куряче філе запечене з морквою 52 52 71  
 

Хліб цільнозерновий житній

Сік

30

126

30

126

30

188

Г,ЗП

 

ОБІД

Запечені овочі по-карпатськи 83 83 111

 

  Суп гречаний 151 151 199 ЗП
  Каша булгур 102 102 123 Г,ЗП,МП,Л
  Шніцель м'ясний 60 60 83 Г,ЗП
  Хліб цільнозерновий житній 30 30 30 Г,ЗП
  Компот із смородини 111 117 142  
  Апельсини 40 40 60  
ВЕЧЕРЯ Сирники з сухофруктами 88 92 120 Л,Г,Я,МП,ЗП
  Соус сметанний 41 41 56 Л,МП
  Йогурт 99 99 123 Л,МП

АЛЕРГЕНИ: Г - глютен або його сліди; Л - лактоза; МП - молочні продукти; ЗП - злакові продукти; Я - яйця; Р - риба; Ф - фруктоза; ГЦ - гірчиця; А - арахіс; СБ - соєві боби;

К - кунжут; ЛП - люпин; М - молюски; РП - ракоподібні; С - селера.